17-07-2013 Annika & Bjørn


Vi har haft vores søn Sebastian passet hos Maggie, og vores datter Emilia er også lige begyndt hos hende. Vi har altid været meget glad for Maggie og synes at hun har rigtigt god styr på vores livlige børn. Hun er også den eneste som har fået vores kræsne Sebastian til at spise ordentligt :). Vi vil gerne anbefale Maggies dagpleje.


20-05-2014 Andreas H.Simonsen 

Hej!

Vi har haft begge vores børn hos Maggie og det har været fantastisk!
Med nummer to barn forsøgte vi med en vuggestue men kom hurtigt tilbage til Maggie da vi savnede det personlige bånd og hendes omsorg for vores unger. Kan ikke anbefale hende nok men venligst hold jer lidt tilbage så der vil være plads til vores nummer 3.                                  Mvh
Andreas

13-02-2013 Lene & Jacob 

Vi har haft vores søn Emil, og pt. vores anden søn Nikolaipassethos Maggie, hvilket vi har været meget glade for. Maggie har en misundelseværdig energi og er yderst opmærksom på børnene. Huset bære præg af en varme og kærlighed til børn, hvilket man ikke er i tvivl om når man træder ind af døren. Maggie tager ofte børnene med på legepladsen, til stranden og på handlen, hvilket vores børn har nydt.
Maggie er fleksibel med åbningstider, og sygdom har vi ikke mærket meget til.
Derfor kan vi kun give Maggies dagpleje vores bedste anbefaling.


15-06-2015 Johannes Odder 

Vi har haft vores datter Anna hos Maggie og var så tilfredse med forløbet, at vi efterfølgende ønskede hende til både nr. to + tre; desværre var der ingen ledige pladser.
Maggie er kendetegnet ved en enorm energi, opmærksomhed på børnene og varme og kærlige rammer. Vi vil til enhver tid lade hende passe vores guldklumper.Hun fortjener de varmeste anbefalinger!

30-06-2020 Gitte Sørensen

Vi har haft Liam ved Maggie fra 2018-2020, og vi har ikke kunne ønske os bedre. Liam har altid været meget glad for at komme der, og der er altid styr på tingene. Maggies struktur, omsorg og gåture er fantastiske. De kommer tit i skoven, får lækker varieret mad og en masse omsorg. Vi har været meget glade for både Maggie og Jan og deres åbne sind. Og derfor kan vi kun give dem vores varmeste anbefalinger.                                                    Bedste hilsner Gitte Sørensen

03-10-2022 Mette og Brian.

13-07-2017  Line Storm & Allan Nørregaard 

Vi giver med glæde Maggie de bedste anbefalinger. Hun har skabt de perfekte rammer i sit hjertevarme hjem for vores søn, Anton, og mange andre børn. Hverdagen er forudsigelig og fyldt med gode rutiner, som skaber tryghed for børnene. Udelivet vægter Maggie højt og det skal være virkelig dårligt vejr, hvis de ikke skal på tur i skoven, til stranden eller ud og køre med børnebussen, som de kalder deres lille selvkørende vogn. Maggies have rummer også mange timers leg og sjov. I det hele taget bliver børnene aktiveret motorisk og sansemæssigt med musik, dans og sjove lege i stort set hele huset.Vi er meget glade for at vi valgte Maggie til at give Anton den bedste start på livet udenfor vores hjem. Maggie er ligeledes meget fleksibel og indretter sine åbningstider efter, hvad der passer bedst for flest forældre. Hun har ikke haft en sygedag i de næsten to år, hvor vi har haft Anton hos Maggie.Anton har været utrolig glad for både Maggie og Maggies mand, Jan. De alle hygget sig med fantastisk morgenbord om fredagen, men stemningen er altid lun og munter hos Maggie og Jan.

Vi giver Maggie den største anbefaling! Hun har været en fantastisk dagplejer for vores datter Alberte i 1,5 år. Huset emmer af smil, glæde og opmærksomhed, hvilket har skabt de tryggeste rammer for os. Struktur er et nøgleord, hvis man skal beskrive Maggie som dagplejemor. Hun går meget op i, at dagene er indrettet på en særlig måde, der skaber forudsigelighed for børnene. Hun prioriterer også udelivet enormt højt, hvilket vores datter har sat stor pris på. Maggie arrangerer også, at børnene møder og leger med en anden dagplejemors børn. Det har en positiv effekt, fordi de både møder andre børn, mens de også forbereder sig på at være i større forsamlinger i børnehaven. Maggie går meget op i traditioner. Både jul, fastelavn, fødselsdage, bedsteforældredage og afskedsarrangementer er anledninger, hvor Maggie har lagt en masse tid og energi i at skabe de bedste rammer for såvel børnene som for forældrene. Hun serverer også altid morgenboller og æg om fredagen for børnene. Det kan man ikke forvente fra sin dagplejemor, men Maggie gør det med et stort smil hver eneste gang. Det er også et kæmpe plus, at Maggies mand Jan og hendes børn Louise og Adam trådte til, når Maggie en yderst sjælden gang imellem var syg eller havde en lægeaftale. Det gjorde, at vi undgik stress og jag med at finde alternativ pasning til vores datter. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at savne Maggie og Jan. I har været en stor del af vores datters liv, og vi er dybt taknemmelige for, at I har været med til at give hende den bedst tænkelige start på livet.


Kære Maggie.

 

Augusta har også længe sagt hun savner Maggie, så måske vi må kigge forbi jer en dag og hilse på, så hun lige kan se jer igen 🙂

 

" Vores datter Augusta har været så heldig at gå i dagpleje hos Maggie. Vi har lige fra første dag følt os meget velkomne, og trygge ved at aflevere hos Maggie, hvor der altid er en dejlig, varm og hjemlig atmosfære. Hos Maggie og Jan er de helt ekstremt gæstfrie og hjertelige, og det er meget tydeligt at se at børnene i høj grad trives hos dem. Maggie har fra start givet nogle faste rammer, så børnene ved, hvad de skal i løbet af dagen, og de har haft mulighed for at udfolde sig og udvikle sig i trygge rammer. Foruden alt dette har Maggie også hver dag serveret fantastisk dejlig mad, og står altid klar med hjemmelavede boller, pandekager, havregrød og hvad børnene ellers ønsker. Herudover har vores datter elsket fredage, hvor der altid serveres blødkogt æg og rundstykker. Vores to store børn har ofte sagt, at de også gerne vil gå i dagpleje hos Maggie og Jan. Vi har som familie oplevet det som et yderst kærligt hjem, og vi vil til hver en tid anbefale Maggies dagpleje"

 

Vi håber I kan bruge vores udtalelse, 

 

Mange kærlige hilsner fra

 

Christian og Ann-Sofie

Del siden