15-06-2015 Johannes Odder 

Vi har haft vores datter Anna hos Maggie og var så tilfredse med forløbet, at vi efterfølgende ønskede hende til både nr. to + tre; desværre var der ingen ledige pladser.
Maggie er kendetegnet ved en enorm energi, opmærksomhed på børnene og varme og kærlige rammer. Vi vil til enhver tid lade hende passe vores guldklumper.

Hun fortjener de varmeste anbefalinger!

30-06-2020 Gitte Sørensen

Vi har haft Liam ved Maggie fra 2018-2020, og vi har ikke kunne ønske os bedre. Liam har altid været meget glad for at komme der, og der er altid styr på tingene. Maggies struktur, omsorg og gåture er fantastiske. De kommer tit i skoven, får lækker varieret mad og en masse omsorg. Vi har været meget glade for både Maggie og Jan og deres åbne sind. Og derfor kan vi kun give dem vores varmeste anbefalinger.                                                    Bedste hilsner Gitte Sørensen

 

13-07-2017  Line Storm & Allan Nørregaard 

Vi giver med glæde Maggie de bedste anbefalinger. Hun har skabt de perfekte rammer i sit hjertevarme hjem for vores søn, Anton, og mange andre børn. Hverdagen er forudsigelig og fyldt med gode rutiner, som skaber tryghed for børnene. Udelivet vægter Maggie højt og det skal være virkelig dårligt vejr, hvis de ikke skal på tur i skoven, til stranden eller ud og køre med børnebussen, som de kalder deres lille selvkørende vogn. Maggies have rummer også mange timers leg og sjov. I det hele taget bliver børnene aktiveret motorisk og sansemæssigt med musik, dans og sjove lege i stort set hele huset.

Vi er meget glade for at vi valgte Maggie til at give Anton den bedste start på livet udenfor vores hjem. Maggie er ligeledes meget fleksibel og indretter sine åbningstider efter, hvad der passer bedst for flest forældre. Hun har ikke haft en sygedag i de næsten to år, hvor vi har haft Anton hos Maggie.

Anton har været utrolig glad for både Maggie og Maggies mand, Jan. De alle hygget sig med fantastisk morgenbord om fredagen, men stemningen er altid lun og munter hos Maggie og Jan.

 

17-07-2013 Annika & Bjørn 

Vi har haft vores søn Sebastian passet hos Maggie, og vores datter Emilia er også lige begyndt hos hende. Vi har altid været meget glad for Maggie og synes at hun har rigtigt god styr på vores livlige børn. Hun er også den eneste som har fået vores kræsne Sebastian til at spise ordentligt :). Vi vil gerne anbefale Maggies dagpleje.

20-05-2014 Andreas H.Simonsen 

 

Hej!

Vi har haft begge vores børn hos Maggie og det har været fantastisk!
Med nummer to barn forsøgte vi med en vuggestue men kom hurtigt tilbage til Maggie da vi savnede det personlige bånd og hendes omsorg for vores unger. Kan ikke anbefale hende nok men venligst hold jer lidt tilbage så der vil være plads til vores nummer 3.                                  Mvh
Andreas

 

13-02-2013 Lene & Jacob 

Vi har haft vores søn Emil, og pt. vores anden søn Nikolai passet hos Maggie, hvilket vi har været meget glade for. Maggie har en misundelseværdig energi og er yderst opmærksom på børnene. Huset bære præg af en varme og kærlighed til børn, hvilket man ikke er i tvivl om når man træder ind af døren. Maggie tager ofte børnene med på legepladsen, til stranden og på handlen, hvilket vores børn har nydt.
Maggie er fleksibel med åbningstider, og sygdom har vi ikke mærket meget til.
Derfor kan vi kun give Maggies dagpleje vores bedste anbefaling.